Tropical Home Inspiration

Ik heb echt een zwak voor Ananassen. Niet om te eten, want daar word ik gek genoeg heel misselijk van, maar voor decoratie in huis. Het geeft je huis gewoon iets zomers! Het is al mooi weer buiten, laten we dat ook naar binnen brengen! Ik geef jullie vandaag wat inspiratie + mijn eigen tropische collectie.

 

Pineapple home decoration

 

Het eerste is iets wat heel lang op m’n wishlist staat, maar ik vind hem simpelweg iets te prijzig. Dit is een prachtige Ananas van Pols Potten. Hij is zo’n 30 CM hoog en gemaakt van Porselein. De gouden kost €62,95 en de witte versie €49,95. Mijn voorkeur gaat naar de witte en wie weet koop ik hem ooit wel eens voor m’n uitzet. Hij is hier verkrijgbaar!

 

http://stylizimoblog.com/diy-golden-pineapple/
http://stylizimoblog.com/diy-golden-pineapple/

 

En mocht je de gouden te goud vinden, maar de witte een beetje saai. Dan staat er genoeg leuke DIY’s mee op internet. Vooral op Pinterest kan je leuke inspiratie vinden. Kijk hoe mooi zo’n ananas in je kamer kan staan!
 
zarahome

 

You either love it or hate it. I love it! Hij is zo kitch dat ik hem geweldig vind haha! Ik zou hem dan misschien niet zo snel in de woonkamer zetten, maar zeker wel op m’n nachtkastje. Dit is er weer één die op m’n ik ga uit huis wishlist komt. Hij is bij de Zara Home verkrijgbaar voor €99,95

 

hmhome2
 
Deze vond ik ook wel leuk om hier tussen te plaatsen. Want cactussen zijn ook weer helemaal hip. Bij de H&M home koop je dan ook een Cactus die je echt niet dood gaan laten gaan voor €7,99. Het leuke is dat het een bakje is waar je bijvoorbeeld je ringetjes in kan stoppen!
 
hmhome
 
Wauw wordpress maakt de kleuren nog net iets feller dan ze in het echt zijn. Ze zijn allebei namelijk mint groen/blauw. Maar voor het geval dat je een hele witte badkamer hebt vind ik dit wel heel erg leuk! Pineapple Galore! Ook deze zijn te krijgen bij de H&M Home. Voor de handdoekjes klik je hier en voor het douche gordijn hier.

 

Tropical Home Decoration

 

Mijn eigen collectie! Deze prachtige cactus hebben jullie al eens voorbij zien komen in m’n favorieten. Dit leuke exemplaar kocht ik bij het winkeltje Zaansch Faam. De ananas komt bij de Primark vandaan en kostte maar €3,-. Deze leukerd kreeg ik vorige week van m’n oma!
 
Tropical home decoration
 
Je zou het misschien niet verwachten, maar dit dekbedovertrek en kussens komen allebei van de Primark. Als je net zoals ik hou van de tropische sferen neem dan zeker nu een kijkje op de home afdeling van Primark! Want ze hebben geweldig leuke dingen. De kussens kostte per stuk €4,- en het dekbedovertrek €16,-

Waar zouden jullie het liefst heel je huis mee versieren?

Share

About Kimberley

10 comments on “Tropical Home Inspiration

 1. Daphne
  10 maart 2015 at 11:34

  Fris en fruitig! De gouden vind ik straks wel tof.

 2. Marloes
  10 maart 2015 at 11:51

  Erg leuk die ananassen! Jammer dat die van de Bijenkorf zo prijzig zijn! Die zijn zo leuk!

 3. Esther
  10 maart 2015 at 20:42

  Heeel gaaf, ik heb zo’n zin in de lente/zomer!

 4. Renate
  11 maart 2015 at 18:21

  Jaaaa Tropische spullen. Ik vind de keramiek ananas ook zo tof. De ananas nachtlamp zou ik zelf ook in mijn woonkamer zetten hoor haha. Je dekbed staat heel leuk op je bed samen met die kussens.

 5. sammie
  7 juli 2015 at 10:27

  Oh wat een hoop leuke items! Die kussens en het douchegordijn, geweldig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × een =