Urban Decay x Gwen Stefani


DSC_0065

I’m baaaack! Long time no see! Ik ben er even een klein maandje tussenuit geweest wegens het schrijven van mij afstudeerverslag. Deze heb ik afgelopen vrijdag moeten inleveren en daarom kan ik me weer meer bezig houden met mijn blog! YAY! Vandaag heb ik voor jullie het Urban Decay x Gwen Stefani palette. Iedereen en zijn moeder heeft hem al, dus spuit 11 wilde hem stiekem ook wel. Ik heb daarom een review en ooglook voor jullie gecreëerd.

DSC_0067

Op de achterkant van de verpakking staan alle kleuren. Gwen Stefani heeft al deze kleuren uitgekozen. Dit zijn zowel nieuwe als oude bekende kleuren van Urban Decay. Zoals je ziet zijn het vrij neutrale kleuren met drie echte pop of colours.

DSC_0070

DSC_0078

De verpakking is echt gorgeous. Ik als grafisch vormgever kan dicht echt waarderen. Alle vinger printen die er binnen no time op zitten neem ik dan ook graag voor lief.

DSC_0075

In de verpakking komen ook nog 4 mini samples van de lippenstiften die uitgebracht worden door Urban Decay en Gwen Stefani. Er komen nog meer kleuren uit, maar dit is een leuke teaser! Ook komt er een blush palette en wenkbrauw palette uit. Of deze ook naar Nederland komen durf ik niet met zekerheid te zeggen.


DSC_0085
Het palette is echt een naturel pareltje die shimmers en matte kleuren bevatten. Het leuke vind ik ook dat de namen door Gwen zijn verzonnen en hebben allemaal iets met haar “geschiedenis” in de muziek te maken. Maar is hij zo goed als dat hij eruit ziet?


Swatches1

Blonde is een hele lichte shimmer kleur. Hij neigt praktisch naar wit, maar is iets zachter.
Bathwater is een beetje een witgouden kleur. Deze immers zij net iets heftiger dan bij Blonde.
Skimp is dan weer het zusje van Blonde en Bathwater. Iets warmer maar bevat wel shimmers.
Steady is een hele mooie rosé gouden shimmer kleur.
Punk is een matte bruine kleur die een beetje naar het bordeaux neigt.
swatches2

Baby lijkt ergens een beetje op steady. Alleen is deze in het echt iets koeler. Dit komt alleen niet zo over op de swatch
Anaheim is perfect om de crease iets donkerder te maken. Dit is een koele matte bruine kleur
Stark is de perfecte transitie kleur. Doet me een beetje denken aan zo’n peach smoothie van Make up Geek
Zone is weer het broertje van Anaheim, alleen iets donkerder en warmer. Ook deze is mat.
Serious is een mooie grijze kleur met allemaal kleine roze glittertjes erin.

swatches3

Pop lijkt ook weer een beetje op Steady en Baby. Deze is alleen iets subtieler qua glitters.
Harajuku is echt een kleur die ik in eerste instantie nooit zou uitkiezen, maar deze roze shimmer kleur is ZO mooi!
Danger is voor mij wel de mooiste kleur blauw die ik in bezit heb. Deze navy kleur is super gepigmenteerd met hele mooie blauwe shimmers.
1987 is een koele goud. Hij neigt soms een beetje naar het oker toe.
Blackout is een oude vertrouwde van Urban Decay. Dit wordt gezien als de zwartste oogschaduw ooit haha!

DSC_0104 DSC_0108

Voor deze look gebruikte ik:

 • Harajuku over het bewegende ooglid
 • Stark als transitie kleur
 • Anaheim in de crease
 • Punk in de outer V en aan de buitenkant van het onderste ooglid
 • 1987 richting de inner corner op het onderste ooglid
 • Bathwater in de inner corner

Ik hoop dat jullie weer net zo blij zijn als ik dat ik weer terug ben! Mochten jullie een tutorial willen zien op youtube met dit palette, laat het dan even achter in de comments. Het Urban Decay x Gwen Stefani palette is te koop bij de ICI Paris winkels in Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en online. Het is wel een Limited Edition, dus mocht je hem willen hebben wees er dan snel bij.

Hij heeft me zo’n 53 euro gekost.

Share

About Kimberley

You May Also Like

9 comments on “Urban Decay x Gwen Stefani

 1. Joyce
  12 januari 2016 at 11:36

  Ik vind het zo’n mooi palette! Mijn vingers kriebelen om hem te kopen. Ik wil wel een tutorial zien 🙂

 2. priscilla
  12 januari 2016 at 12:01

  Het is echt een prachtig palette! Hele gave look heb je ermee kunnen maken 🙂

 3. Lindsey Beljaars
  12 januari 2016 at 12:23

  Wauw, een prachtige palette en wat een toffe look heb je gemaakt zeg!

 4. Mjay
  12 januari 2016 at 16:36

  Ik weet nog steeds niet goed wat ik van het palette vind. De vormgeving vind in echt superb maar de kleuren op zich zijn niet zo spannend… Tot ik dan weer jouw ooglook zie!

 5. Mariëlle
  12 januari 2016 at 17:37

  Het is een prijzig palette, maar oh zo mooi <3

 6. Manon
  12 januari 2016 at 17:41

  Ik vind het palette echt super mooi . Gave look ook

 7. Lesley
  12 januari 2016 at 20:20

  Het palette is zo mooi echt prachtig! Ik vind je look ook erg mooi. Zou je ooit ook eens een look met de blauwe kleur willen maken? Die lijkt me ook erg mooi!

 8. Saraya
  12 januari 2016 at 23:08

  Ik heb de Palette ook en hij is zo mooi, prachtige look trouwens 🙂
  X

 9. Mariska
  13 januari 2016 at 19:12

  Het palette is mooi, maar je hebt er echt optimaal gebruik van gemaakt met deze prachtige ooglook! Prachtig 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 9 =