Urban Decay Naked Flushed | Strip

Je moet wel onder een steen hebben geleefd om niet te weten dat Urban Decay terug is in Nederland. Vanaf nu is het te koop in de webshop van Ici Paris. Vandaag review ik voor jullie m’n allereerste product van Urban Decay. Is het een hit of een misser? Je leest het hier!

urbandecay7

 

Stiekem ging m’n hart in Parijs uit naar de bronzer van Too Faced, maar die hadden ze helaas niet. M’n oog viel toen op een deze leukerd van Urban Decay, want dan had je een bronzer, blush en highlighter voor dezelfde prijs als de bronzer die ik van Too Faced wilde.
 
urbandecay8
 
M’n voorkeur ging uit naar de combinatie van Strip. Deze is wat meer peachy dan het andere palette. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar meer peachy kleuren omdat ik zo bleek ben en dit wat meer warmte aan m’n gezicht geeft.
 
urbandecay5

urbandecay6
 
Dit palette bestaat dus uit drie delen. Een bronzer, highlighter en blush. Deze combinatie kostte me zo’n 33 euro. Dat klinkt als veel geld, maar als je dit apart koopt bij MAC ben je veel meer kwijt.
 
urbandecay4
 
Bronzer: Oei, deze is gepigmenteerd! Eigenlijk alle drie wel. Hier moet je heel erg mee oppassen anders zie je er al snel uit als een oempaloempa. Hij neigt een beetje naar het oranje, maar zorgt wel voor een warme zomerse gloed in je gezicht.Dit ook omdat er een kleine shimmer in zit. Tip is om eerst de bronzer op de achterkant van je hand aan te brengen en dan pas op je gezicht ( Je veegt dus eerst het overtollige product van je brush). Uiteindelijk vind hem hem wel mooi!

Highlighter: Heel apart kleurtje voor een highlighter. Deze zou vooral voor de donkere huid mooi zijn. De grove glitters zijn niet helemaal m’n ding, maar zal je op het gezicht niet zo goed zien. Dit is echt een hele subtiele highlighter op het gezicht. (Check de volgende foto’s maar)

Blush: De blush is mat en een hele mooie roze/peachy kleur. Ook deze is super gepigmenteerd en hier moet je behoorlijk mee oppassen. Met deze veeg ik eerst het overtollige product af op de achterkant van m’n hand.
 
urbandecay2
 
Op deze foto heb ik alleen foundation, concealer en poeder op m’n gezicht. Ja en oog make-up en wenkbrauwen ect.. maar gok dat jullie dat wel zagen haha.
 
urbandecay1
 
Als je goed werkt met de producten is het vrij subtiel aan te brengen, maar je moet oppassen! Soms doe ik ook nog met m’n poederkwast nog even alles blenden als het net too much is. De highlighter is zo subtiel dat ik die helaas niet goed gefotografeerd krijg.
 
urbandecay3
 
Nog één foto van de zijkant. Hier zie je de highlighter iets beter. De bronzer vind ik mooi en de blush ook, de highlighter vind ik niet super bijzonder.
 
urbandecay10
 
Ik vind dit palette dus niet een onwijze hit. Maar misschien veranderd m’n mening wel als ik iets bruiner ben. Heb ik spijt van m’n aankoop? Nee zeker niet, want er valt prima mee te werken! Stiekem pak ik hem er eigenlijk elke dag bij, maar vervang ik de highlighter door soft and gentle. De bronzer en blush blijven trouwens heel de dag goed zitten.
 
Btw, nu ik op de site zit te kijken is het palette wat ik heb gekocht voor de donkere huid. Faaaail! Maar goed, zoals ik al zei valt er prima mee te werken en kun je hem hier aanschaffen.

Share

About Kimberley

8 comments on “Urban Decay Naked Flushed | Strip

 1. Amy
  28 mei 2015 at 07:25

  Jammer dat het palette niet je ding is! Ik heb zelf ook al gemerkt dat bij dit soort palettes de highlighters niet heel goed bij de lichte huid passen, jammer.

 2. Mariëlle
  28 mei 2015 at 08:00

  Jammer dat je niet helemaal flabber gasted bent, want ik heb er veel goeds over gehoord. Ik vind hem wel erg mooi!

 3. Lonneke
  28 mei 2015 at 08:10

  Jammer om te lezen dat jij er niet zo enthousiast over bent. Het is een mooi merk zelf zou ik eerder kiezen voor een palette van dit merk dan een blush/bronzer.

 4. Jamey
  28 mei 2015 at 15:24

  Jammer dat hij niet zo is als je verwachte.. Ik heb het zelfde pallet in mijn naked on the run zitten en ben er juist heel blij mee…..

 5. loesblogt
  28 mei 2015 at 17:44

  Wat jammer dat hij tegenvalt! Ik was zelf ook ontzettend nieuwschierig naar dit palette.

  • Kimberley
   2 juni 2015 at 20:52

   Hij valt niet onwijs tegen hoor! Hij is te donker, maar als je er goed mee werkt valt dat niet eens op haha

 6. Saraya
  28 mei 2015 at 17:57

  oehh..het pigment is super, maar zelf wil ik deze palette niet omdat ik liever mijn Bronzer gebruik van Too Faced 🙂
  X

  • Kimberley
   2 juni 2015 at 20:51

   Ja ik heb een mini van too faced en die vind ik inderdaad iets fijner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

negen + 13 =