w7 Hollywood Bronze and Glow

 

Toen ik dit product van w7 zeg dacht ik.. goh dat lijkt verdacht veel op de Filmstar Bronze & Glow palette van Charlotte Tilbury! En omdat ik dat palette echt veel te duur vind besloot ik het w7 palette voor jullie te testen. Maar is het wel een goed palette? Je leest het hier!

bronzeglow2

 

Het w7 Hollywood Bronze and Glow palette is qua verpakking een stuk cheaper natuurlijk, maar het heeft dezelfde naam en het zelfde uiterlijk als die van Charlotte Tilbury. Check het hier! Hij is wel praktisch, want je hebt nu een bronzer en blush in één. Makkelijk voor op reis!
 
bronzeglow3

 

Oehhh it’s so pretty! De bronzer bevat een lichte shimmer en de highlighter heeft een hele mooie gouden kleur. Shimmer in bronzen heeft niet meteen m’n voorkeur, maar vooral de kleur sprak me aan. Niet te oranje en niet te donker. perfect voor de lichte huid dus.
 
bronzeglow4

 

Zo gepigmenteerd als het dure palette is hij vast niet, maar ik vind het super mooi en subtiel! Zelfs de glitter in de bronzer valt niet zo op.
 
bronzeglow5

 

Ik heb de foto gemaakt met flits om de highlighter beter te showen. Geloof me als ik zeg dat de highlighter echt prachtig is! Hij valt alleen niet zo op op de foto helaas. Hij heeft een hele mooie gouden ondertoon en geeft je echt een healthy glow. De bronzer is perfect voor de lichte huid en ik pak hem sinds ik hem heb er elke dag bij!

Conclusie: Prima palette voor de prijs! Hij kost namelijk maar 5 euro bij de op=op shop! Ik raad hem denk ik niet aan bij donkere huid ( Alleen de highlighter dan) maar voor de lichte huidjes is hij perfect!

Share

About Kimberley

You May Also Like

5 comments on “w7 Hollywood Bronze and Glow

 1. Mariëlle
  30 juni 2015 at 07:46

  Het lijkt me een mooi palette, ik heb al veel reviews gezien. En aaah je eyeliner <3

 2. Saraya
  30 juni 2015 at 20:10

  Lijkt mij een mooie Bronzer 🙂
  De highlighter is ook erg mooi!
  X

 3. Petra
  30 juni 2015 at 20:46

  Hij ziet er erg leuk uit en eigenlijk word ik er een beetje vrolijk van als ik er naar kijk….

 4. Renate
  3 juli 2015 at 15:06

  Ziet er heel mooi uit. Jammer dat je highlighter nooit zo goed op foto ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 9 =