YSL Rouge Volupté

Ik was heel netjes op weg naar de sportschool toen ik langs de ICI Paris liep. Mijn oog viel op een bordje met: 40% korting op alle lippenstiften en lipglosses. Hoe graag ik ook doorliep naar de sportschool, m’n lichaam werd gewoon naar binnen getrokken haha. En voor ik het wist had ik al een YSL Lippenstift in m’n handen. Dit is niet mijn eerste lippenstift van YSL, maar de vorige draag ik toch iets minder vaak, waarom weet ik niet, want de kleur is prachtig.

De kleur die ik nu kocht is voor mijn gevoel iets beter draagbaar. Benieuwd? Lees dan snel verder!

YSL Rouge volupte

 

De kleur die ik koos is 01 Nude Beige. Vorige keer had ik er al mee in m’n handen gestaan, maar vond hem toen iets te licht. Ik probeerde het nog een keer en was spontaan verliefd.

 

YSL Rouge volupte

 

Ik heb dit in m’n vorige review al verteld, maar deze lippenstift is alleen al mooi om neer te zetten. Die huls is PRACHTIG!  Je kan nu ook al goed zien wat voor kleur lippenstift het is.

YSL Rouge volupte
 
Nog even een close up van de mooie huls. Het YSL logo is er heel mooi in verwerkt. Hij oogt niet alleen luxe, hij voelt ook zo! Nu even klaar met dat gemuts over de mooie huls, op de naar de lippenstift zelf haha!

YSL Rouge volupte
 
De kleur heet dus Nude beige. Beige vind ik de kleur alleen niet helemaal.. hij is meer roze/koraal. Dat maakt hem net dat beetje specialer dan m’n andere nude kleuren. Deze kleur vind ik prachtig voor het voorjaar. Hij is lekker fris!

 

YSL rouge volupte NUDE BEIGE

 

De pigmentatie is super en hij is heel erg creamy. De kleur is zoals ik al vertelde een nude, maar wel meer richting een roze/koraal kleur. De geur van de lippenstift is trouwens ook heel erg fris. Hier moet je wel van houden.

DSC_0816
 
DSC_0830
 
De kleur is prachtig! Aangezien hij licht is kan hij wel een beeeeetje in de lijntjes gaan zitten, maar dat valt reuze mee. De lippenstift blijft zo’n 5 uur zitten, maar verliest dan wel z’n shine. Je voelt dat de lippenstift heel verzorgend is en dat vind ik zeker een pluspunt. Op de foto’s komt hij helaas iets minder warm over!

Ik betaalde nu voor de lippenstift €20,70. Deze actie bij de ICI Paris is geldig t/m 15 maart!!

Hebben jullie al een YSL lippenstift? Zo ja, welke?

Vergeet me niet te volgen op Bloglovin, Instagram en Facebook!
Liefs Kimberley

Share

About Kimberley

8 comments on “YSL Rouge Volupté

 1. mariëlle
  19 februari 2015 at 08:30

  Zoiets zou mij verschrikkelijk staan, maar bij jou is het mooi 🙂

  • Kimberley
   20 februari 2015 at 23:10

   Dat dacht ik ook bij mezelf, dus wie weet staat het je gewoon haha 😀

 2. Juliet
  19 februari 2015 at 11:08

  Ik heb deze ook! Ze zijn echt prachtig. Normaal zijn ze erg duur, goede tip! Liefs

  • Kimberley
   20 februari 2015 at 23:11

   Haha voor de normale prijs zou ik ze ook niet kopen hoor haha

 3. Bertine
  19 februari 2015 at 12:52

  wat een mooie lipstick en wat een prachtige kleur ook, staat je echt mooi! ik heb 2 chanel lipsticks gekocht met deze actie (A)

 4. Petra
  19 februari 2015 at 18:47

  Wat zien de producten van YSL er toch altijd prachtig uit….om helemaal verliefd op te worden.,..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × vijf =