Zoeva Complete Eye Set

Het is inmiddels alweer een tijdje geleden, maar met kerst kreeg ik een cadeaubon van de Douglas. Normaal ben ik veel te gierig om 70 euro uit te geven aan een stel kwasten, maar nu vond ik dat het hoog tijd werd. Ik wil mijn make-up skills verbeteren is een goede kwasten zet hoog nodig! Ik ging voor de Zoeva Complete Eye Set.

zoeva2

De Zoeva Complete Eye Set komt in een prachtige zilverkleurige etui. Dit is super handig voor het meenemen van je kwamen zonder ze lelijk worden in je grote make up tas. Het is een handig formaat die niet teveel ruimte in beslag neemt.

browZoals je kan zien ben ik voor de pink edition gegaan. Deze zijn 5 euro duurder dan de zwarte variant. Maar omdat ze iets meer opvallen vind ik ze fijner om te hebben. Deze set bestaat uit 12 kwasten die bruikbaar zijn voor de oog make up.

DSC_0144

Ik had foto’s van elke kwast apart, maar omdat dit slimme brein de foto’s op een witte ondergrond heeft genomen vallen de kwasten compleet in het niet. Daarom doe ik het maar op deze manier!

 1. 315 Fine liner. Deze gebruik ik zelf voor als ik eye art maak. De fijne tip is perfect voor detail werk.
 2. 317 Wing liner. Dit is de perfecte kwast om een winged eyeliner te zetten. De naam zegt het natuurlijk al, maar dit is echt waar. Ook voor oogschaduw onder het ook vind ik hem wel fijn!
 3. 230 Luxe Pencil. Deze gebruik ik voor een licht lijntje in de crease. Deze gebruik ik als ik een beetje een cut crease effect wil.
 4. 142 concealer buffer. Deze heb ik niet vaak gebruikt omdat ik m’n concealer niet met een kwast aanbreng. Deze vind ik wel handig als ik een créme oogschaduw wil aanbrengen.
 5. 234 Luxe Smokey Shader. Deze kwast is geweldig voor het aanbrengen van een oogschaduw op het bewegend ooglid. Ik gebruik deze elke dag.
 6. 231 Luxe petit crease. Deze kwast gebruik ik vooral voor een wat donkere kleur aan te brengen in de crease. De luxe crease gebruik ik altijd eerder voor een transitiekleur in de crease
 7. 226 Smudger. De kwast voor het aanbrengen van oogschaduw onder het oog. Hiermee kan je dus goed smudgen. Duhh de naam zegt het al!
 8. 237 Detail Shader. Deze kwast gebruik ik voor de highlight in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw. Omdat hij zo klein is kan je overal makkelijk bij!
 9. 226 Luxe Crease. Deze gebruik ik zoals je hiervoor al hebt kunnen lezen voor het aanbrengen van de transitiekleur in de crease, maar ook om te blenden.
 10. 227 Luxe Soft Definer. Dit is de kwast waar ik nu het liefst mee blend. Super zacht en makkelijk in gebruik
 11. 224 Luxe Defined Crease. Naar deze grijp ik niet heel vaak, maar gebruik ik soms voor het blenden van mijn crease als ik niet alles wil blenden.
 12. 322 Brow Line. Mijn favoriet! De perfecte wenkbrauw brush!

brow2

Nog even een foto van mijn favoriet. Ik gebruikte altijd een brush van de H&M. Maar deze is geweldig! Niet te hard en niet te zacht. Je kan perfecte strakke lijnen trekken met deze kwast! Sinds ik deze gebruik zijn mijn wenkbrauwen wel een stuk vooruit gegaan. Ik maak gebruik van de Anastasia Dipbrow Pomade en dat is de perfecte combi met deze kwast.

zoeva

Sinds ik deze prachtige Zoeva Complete Eye Set heb is mijn make up skills een stuk vooruit gegaan. Ik kan deze niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse routine. Ze zijn zacht en makkelijk om mee te werken.  Ik kan hem dan ook aan iedereen aanraden die begint met make up. Het is een investering, maar dan heb je ook wat. Deze set is te koop op Douglas.nl voor €69,95

Share

About Kimberley

You May Also Like

2 comments on “Zoeva Complete Eye Set

 1. Mariska
  24 februari 2016 at 09:58

  Haha, die eerste, zin, normaal ben ik te gierig 😛 ik zou het ook niet snel doen, maar als je merkt wat voor goede investering goede kwasten zijn denk je er anders over! Maar je hebt nu een heeeeel mooie set 😀

 2. Lindsey Beljaars
  25 februari 2016 at 09:37

  Het is zeker weten een prachtige set!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

zeven + 3 =